Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μου.! Από εδώ φιλοδοξώ να ενημερώνω όλους τους συναδέλφους άμεσα και αξιόπιστα για τα εκπαιδευτικά θέματα του νομού μας και όχι μόνο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στην φωτογραφία μου

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Πλήρης εφαρμογή της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης για το σχ. Έτος 2019-2020 σε ολόκληρο τον Νομό Πέλλας. Βγήκε το ΦΕΚ

Χθες Τρίτη 26-02-2019, δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ για τον ορισμό νέων των δήμων στους οποίους θα εφαρμοστεί υποχρεωτικά η δίχρονη προσχολική αγωγή και εκπαίδευση από το σχολικό έτος 2019-2020.

Από το σχολικό έτος 2019-2020 η δίχρονη προσχολική εκπαίδευση θα εφαρμοστεί υποχρεωτικά σε ολόκληρο τον Νομό Πέλλας. Στην ουσία, θα επεκταθεί στους δήμους Πέλλας, Έδεσσας και Σκύδρας καθώς στο Δήμο Αλμωπίας εφαρμόζεται ήδη.


Η παραπάνω απόφαση αποτελεί δικαίωση των αγώνων των Συλλόγων μας και κατ΄ επέκταση ολόκληρου του συνδικαλιστικού κινήματος, καθώς ένα πάγιο αίτημά μας παίρνει σάρκα και οστά.! 
Δείτε το ΦΕΚ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου