Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μου.! Από εδώ φιλοδοξώ να ενημερώνω όλους τους συναδέλφους άμεσα και αξιόπιστα για τα εκπαιδευτικά θέματα του νομού μας και όχι μόνο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στην φωτογραφία μου

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΩΝ - ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ - ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΥΣΠΕ ΠΕΛΛΑΣ




ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ ΠΕΛΛΑΣ
ΤΗΛ. 6971590711 & 6974794988

Ιστοσελίδα: diamantopouloshlias.blogspot.com


ΘΕΜΑ: "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΩΝ - ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ - ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΥΣΠΕ ΠΕΛΛΑΣ" 

🔸Επειδή τα ερωτήματά σας είναι πολλά και ταυτόχρονα υπάρχει μια σύγχυση με τους οργανικά και τους λειτουργικά υπεράριθμους θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα εξής:


🔹Οι διαδικασίες για τους οργανικά και τους λειτουργικά υπεράριθμους είναι διαφορετικές. Οι λειτουργικές υπεραριθμίες θα εξεταστούν προς τα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου. 

🔹Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία τοποθέτησης των οργανικά υπεράριθμων δασκάλων και Νηπιαγωγών (συνάδελφοι που έχασαν την οργανική τους θέση).

🔹Οι υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί καλούνται να υποβάλλουν δήλωση τοποθέτησης προς το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Πέλλας από την Παρασκευή 24-07-2020 έως την Παρασκευή 31-07-2020 και ώρα 15:00 μ.μ., σε συγκεκριμένες σχολικές μονάδες στις οποίες υφίσταται οργανικό κενό, προκειμένου να ρυθμιστεί η υπεραριθμία τους. 

 🔹Οι δηλώσεις υποβάλλονται, είτε αυτοπροσώπως στο ΠΥΣΠΕ Πέλλας, Εγνατία 91, 58200 Έδεσσα, είτε με αποστολή στο FAX 2381023257 ή στο e-mail: mail@dipe.pel.sch.gr.  

🔹Τα έντυπα δήλωσης προτιμήσεων και τα αναμορφωμένα οργανικά κενά (με την αρ. 22/24-07-2020 Πράξη του ΠΥΣΠΕ Πέλλας) έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Δ/νσης.  Στις δηλώσεις αυτές μπορούν να αναγραφούν, κατά σειρά προτίμησης, μέχρι είκοσι (20) σχολικές μονάδες.

🔹Η τοποθέτηση των οργανικά υπεράριθμων  εκπαιδευτικών των παραπάνω κλάδων (ΠΕ70 και ΠΕ60) θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

🔹Οι οριστικές τοποθετήσεις των Δασκάλων και Νηπιαγωγών που πήραν μετάθεση στο ΠΥΣΠΕ Πέλλας καθώς και εντός ΠΥΣΠΕ μεταθέσεις - βελτιώσεις θέσεις και οριστικές τοποθετήσεις όσων βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ θα ακολουθήσουν της παραπάνω διαδικασίας. (Επομένως θα γίνουν σίγουρα μετά από την Δευτέρα).

🔹Μέχρι την Παρασκευή 31-7-2020 και ώρα 15:00 μ.μ. καλούνται οι εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ86-Πληροφορικής και ΠΕ11 - Φυσικής Αγωγής που υπέβαλλαν αίτηση για μετάθεση (βελτίωση θέσης) ή δήλωση για οριστική  τοποθέτηση καθώς και εκείνοι που μετατέθηκαν από άλλες περιοχές εντός της περιοχής μετάθεσης Πέλλας, να υποβάλλουν δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων για οριστική τοποθέτηση / βελτίωση θέσης. 

🔸ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ - ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΠΕ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΥΣΠΕ

🔹Σχετικά με τις εντός ΠΥΣΠΕ αποσπάσεις αλλά και τις τοποθετήσεις όσων ήρθαν με απόσπαση στο ΠΥΣΠΕ Πέλλας (αφορά εκπαιδευτικούς όλων των κλάδων). Οι διαδικασίες των αποσπάσεων θα γίνουν προς τα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου.

🔹Θα προηγηθεί η διαπίστωση των λειτουργικά υπεράριθμων.

🔹Θα τοποθετηθούν κατά απόλυτη προτεραιότητα στα λειτουργικά κενά οι λειτουργικά υπεράριθμοι και

🔹Θα ακολουθήσουν οι αποσπάσεις εντός ΠΥΣΠΕ

Στο διάστημα αυτό καλό είναι να παρακολουθείτε την ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας αλλά και το μπλογκ όπου θα γίνονται οι ανάλογες ανακοινώσεις.

Πάντα στη διάθεσή σας
Διαμαντόπουλος Ηλίας
Αιρετός ΠΥΣΠΕ Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου