Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μου.! Από εδώ φιλοδοξώ να ενημερώνω όλους τους συναδέλφους άμεσα και αξιόπιστα για τα εκπαιδευτικά θέματα του νομού μας και όχι μόνο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στην φωτογραφία μου

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

Ενημέρωση για την 22η συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Πέλλας για το 2020

Θέμα: Ενημέρωση για την 22η συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Πέλλας για το 2020  

Σήμερα Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 και ώρα 13.00 θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Πέλλας η 22η συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Πέλλας για το 2020. 

Μεταξύ των υπολοίπων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, θα γίνει ο ονομαστικός χαρακτηρισμός οργανικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων και ΠΕ60-Νηπιαγωγών.

Μετά τη συνεδρίαση θα θα ανακοινωθούν τα ονόματα των οργανικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών και θα ακολουθήσει ανακοίνωση - πρόσκληση για την Υποβολή δηλώσεων σχολικών μονάδων καθώς και η αντίστοιχη χρονική προθεσμία. Να επισημάνω πως μαζί με όσους χαρακτηριστούν φέτος ως οργανικά υπεράριθμοι, θα τοποθετηθούν και οι οργανικά υπεράριθμοι της αντίστοιχης περσινής διαδικασίας οι οποίοι δεν κατάφεραν να πάρουν νέα οργανική θέση. 

Για όσους ήρθαν με μετάθεση στο ΠΥΣΠΕ Πέλλας αλλά και για όσους ζητούν βελτίωση θέσης ή οριστική τοποθέτηση θα βγει επίσης σχετική ανακοίνωση. (Ακόμη δεν έχει αποφασιστεί το πότε. Για ότι αποφασιστεί θα σας ενημερώσω). 

Η διαπίστωση των λειτουργικά υπεράριθμων και η τοποθέτησή τους, όπως και οι εντός ΠΥΣΠΕ αποσπάσεις είναι διαφορετικές διαδικασίες που θα ακολουθήσουν των μεταθέσεων (Πιθανότατα να γίνουν προς το τέλος του Αυγούστου). 

Πάντα στη διάθεσή σας
Διαμαντόπουλος Ηλίας
Αιρετός ΠΥΣΠΕ Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου