Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μου.! Από εδώ φιλοδοξώ να ενημερώνω όλους τους συναδέλφους άμεσα και αξιόπιστα για τα εκπαιδευτικά θέματα του νομού μας και όχι μόνο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στην φωτογραφία μου

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Ενημέρωση για τις αποσπάσεις σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε. - Πιθανή ημερομηνία ανακοίνωσης


ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ ΠΕΛΛΑΣ
ΤΗΛ. 6971590711 & 6974794988
Ιστοσελίδα: diamantopouloshlias.blogspot.com

Γιαννιτσά, 02-07-2020


Την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020, συνεδρίασε εκτάκτως το ΠΥΣΠΕ Πέλλας. Κεντρικό θέμα της συνεδρίασης ήταν η διαπίστωση των λειτουργικών κενών, ώστε να αποσταλούν άμεσα στην Περιφέρεια και από εκεί στο Υπουργείο.

Αντίστοιχα όπως προκύπτει από την ενημέρωση των δυο Αιρετών του ΚΥΣΠΕ Βασίλη Παληγιάννη και Νίκου Φασφαλή συνεχίζονται οι συνεδριάσεις του ΚΥΣΠΕ για την πραγματοποίηση των αποσπάσεων από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε. (Νομό σε Νομό) Ειδικής και Γενικής Αγωγής.

Συγκεκριμένα, σήμερα Πέμπτη 2 Ιουλίου και ώρα 11:00, θα συνεχίσει τις συνεδριάσεις του το ΚΥΣΠΕ με θέμα ημερήσιας διάταξης:


«Εξέταση αιτήσεων απόσπασης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε. για ένταξη σε ειδική κατηγορία για το σχολικό έτος 2020-2021 και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης».

Όπως προκύπτει από το πιο πρόσφατο χρονοδιάγραμμα η ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ανακοίνωσης των αποσπάσεων σε  Σ.Μ.Ε.Α.Ε.  και  από  Π.Υ.Σ.Π.Ε.  σε  Π.Υ.Σ.Π.Ε. είναι η ερχόμενη Δευτέρα 6 Ιουλίου

Ας ελπίσουμε ότι φέτος οι αποσπάσεις θα ικανοποιηθούν στον μέγιστο δυνατό βαθμό και σύμφωνα με τα πραγματικά κενά που υπάρχουν στην εκπαίδευση, ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερους εκπαιδευτικούς μακριά από τα σπίτια και τις οικογένειές τους.



Πάντα στη διάθεσή σας

Διαμαντόπουλος Ηλίας

Αιρετός όλων των συναδέλφων


Τα λειτουργικά κενά στο ΠΥΣΠΕ Πέλλας θα τα βρείτε ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου