Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μου.! Από εδώ φιλοδοξώ να ενημερώνω όλους τους συναδέλφους άμεσα και αξιόπιστα για τα εκπαιδευτικά θέματα του νομού μας και όχι μόνο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στην φωτογραφία μου

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

 


ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ

ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ ΠΕΛΛΑΣ

ΤΗΛ. 6971590711 & 6974794988

E-MAIL : diamantopoulosh@gmail.com

Ιστοσελίδα: https://diamantopouloshlias.blogspot. Com

Γιαννιτσά 23-06-2023

 

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση Υποβολής δήλωσης προτίμησης Σχολικών Μονάδων Γενικής Αγωγής, για Βελτίωση - Οριστική Τοποθέτηση, κλάδων ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ08,ΠΕ11, ΠΕ60, ΠΕ70, ΠΕ79.01 και ΠΕ86»

 

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί των παραπάνω κλάδων να καταχωρίσουν τις προτιμήσεις τους μέσω του online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων http://teachers.minedu.gov.gr.

 

Η καταχώριση των προτιμήσεων υποβάλλεται από Δευτέρα 26/06/2023 έως Δευτέρα 03/07/2023 και ώρα 23:59. Μετά την καταληκτική ημερομηνία δε θα είναι εφικτή καμία απολύτως παρέμβαση.

 

Στις δηλώσεις τους οι εκπαιδευτικοί μπορούν να αναγράφουν κατά σειρά προτίμησης έως είκοσι (20) σχολικές μονάδες. Μεταξύ των σχολικών αυτών μονάδων, οι εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώσουν Δημοτικά Σχολεία ή Νηπιαγωγεία στα οποία υπάρχει οργανικό κενό ή σχολικές μονάδες στις οποίες είναι πιθανόν να προκύψουν οργανικά κενά κατά τη διαδικασία των μεταθέσεων, εφόσον οι εκπαιδευτικοί που κατέχουν τις αντίστοιχες θέσεις μετατεθούν.

 

Συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή των ενδιαφερόμενων στην τελική οριστικοποίηση της αίτησης - δήλωσης (και όχι μόνο προσωρινή αποθήκευση), ώστε να συμπεριληφθεί η αίτηση στη ροή του συστήματος, καθώς και η ακριβής εφαρμογή των επισυναπτόμενων οδηγιών.

 

Συνημμένα σας υποβάλουμε αναλυτικές οδηγίες για την υποβολή των προτιμήσεών σας.

 

Οι αιτήσεις για αμοιβαία μετάθεση από σχολείο σε σχολείο εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε., σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 10 του Π.Δ. 50/96, θα υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς, εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την ανακοίνωση των μεταθέσεων.

 

Παρακαλούνται οι Διευθυντές - Προϊστάμενοι των Σχολικών Μονάδων, να ενημερώσουν ενυπόγραφα όλους τους εκπαιδευτικούς της σχολικής τους μονάδας, παρόντες ή απόντες.

 

ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΡΧΕΙΑ

Η πρόσκληση του ΠΥΣΠΕ Πέλλας

Πίνακες οργανικών κενών

Πίνακες μοριοδότησης

Ομάδες Σχολείων

Οδηγίες υποβολής προτιμήσεων του online συστήματος http://teachers.minedu.gov.gr

 

Πάντα στη διάθεσή σας

Διαμαντόπουλος Ηλίας

Αιρετός ΟΛΩΝ των συναδέλφων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου