Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μου.! Από εδώ φιλοδοξώ να ενημερώνω όλους τους συναδέλφους άμεσα και αξιόπιστα για τα εκπαιδευτικά θέματα του νομού μας και όχι μόνο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στην φωτογραφία μου

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Πίνακες με τα Πιθανά Οργανικά Κενά Γενικής και Ειδικής Αγωγής στο ΠΥΣΠΕ Πέλλας κατά κλάδο και Δήμο

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΤΗΛ. 6971590711 & 6974794988
Ιστοσελίδα: diamantopouloshlias.blogspot.com


Γιαννιτσά, 28-6-2023


ΘΕΜΑ: «Πίνακες με τα Πιθανά Οργανικά Κενά Γενικής και Ειδικής Αγωγής στο ΠΥΣΠΕ Πέλλας κατά κλάδο και Δήμο»

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Στις δηλώσεις για οριστική τοποθέτηση - βελτίωση θέσης, που βρίσκονται σε εξέλιξη, οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να αναγράφουν, κατά σειρά προτίμησης, μέχρι είκοσι (20) σχολικές μονάδες μεταξύ των οποίων μπορούν να συμπεριλάβουν, εκτός των οργανικών κενών και τα κενά εκείνα που θα προκύψουν κατά τη διαδικασία των μεταθέσεων (Πιθανά οργανικά κενά).

Στους πίνακες που ακολουθούν είναι τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία του Νομού Πέλλας από τα οποία οι εκπαιδευτικοί κατά κλάδο ζητούν βελτίωση θέσης εντός του ΠΥΣΠΕ Πέλλας.  Άρα μόνο σε αυτά υπάρχει πιθανότητα να αδειάσει οργανικό κενό δηλαδή Πιθανό οργανικό κενό.

Τα "κανονικά" κενά είναι σίγουρα κενά. Τα πιθανά είναι κενά που πιθανότατα θα προκύψουν κατά τη διαδικασία των βελτιώσεων:

α) εφόσον οι συνάδελφοι που έκαναν αίτηση μετάθεσης τον Νοέμβριο προχωρήσουν στη δήλωση σχολείων και 🔸εφόσον πιάσουν νέα οργανικής θέση και αφήσουν στην πορεία την οργανική θέση που είχαν μέχρι πρότινος.

β) Καλό θα είναι οι συνάδελφοι να γνωρίζουν ότι βάζοντας στις 20 επιλογές τους κάποια πιθανά κενά, αναλαμβάνουν ένα ρίσκο γιατί με αυτόν τον τρόπο "καίνε" μια σίγουρη επιλογή γιατί βάζουν στη θέση της μια πιθανή.

Από τη στιγμή που κάποιος θα επιλέξει να βάλει στη δήλωση του και πιθανόν κενά, θα τα δηλώσει μαζί με όλα τα υπόλοιπα, συμφωνά με την προτίμησή του.

Άλλωστε τον τελικό λόγο τον  έχει ο άμεσα ενδιαφερόμενος όπως και ο ίδιος αναλαμβάνει το. ρόλο


Ομάδες Σχολείων


Πάντα στη διάθεσή σας

Διαμαντόπουλος Ηλίας

Αιρετός ΟΛΩΝ των συναδέλφων


ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου