Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μου.! Από εδώ φιλοδοξώ να ενημερώνω όλους τους συναδέλφους άμεσα και αξιόπιστα για τα εκπαιδευτικά θέματα του νομού μας και όχι μόνο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στην φωτογραφία μου

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Τελικός Αναμορφωμένος Αξιολογικός Πίνακας Υποψηφίων Διευθυντών/ριών σχολικής μονάδας της Διεύθυνσης Π.Ε. Πέλλας-Καθορισμός ημερομηνίας πραγματοποίησης συνεντεύξεων


ΘΕΜΑ: «Τελικός Αναμορφωμένος Αξιολογικός Πίνακας Υποψηφίων Διευθυντών/ριών σχολικής μονάδας της Διεύθυνσης Π.Ε. Πέλλας-Καθορισμός ημερομηνίας πραγματοποίησης συνεντεύξεων».

Σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, το Διευρυμένο Π.Υ.Σ.Π.Ε Πέλλας (Συμβούλιο Επιλογής), με την αρ.πρωτ.47/08-10-2020 Πράξη του προχώρησε: α) στην κατάρτιση του Τελικού Αναμορφωμένου Ενιαίου Αξιολογικού Πίνακα Υποψηφίων Διευθυντών/ριών για το Δημοτικό Σχολείο Άσπρου, στην ανάρτησή του στην ιστοσελίδα και στον πίνακα ανακοινώσεων της Διεύθυνσης Π.Ε. Πέλλας και β) στον καθορισμό της ημερομηνίας κλήσης των υποψηφίων για την πραγματοποίηση της συνέντευξης, την Δευτέρα 12/10/2020.

Οι υποψήφιοι που έχουν κώλυμα προσέλευσης στην καθορισμένη ημερομηνία συνέντευξης, μπορούν να υποβάλλουν με βάση την παρ. 2 του άρθρου 5 του Ν4424/5-10-2018 προς το ΠΥΣΠΕ Πέλλας-Συμβούλιο Επιλογής αίτημα αλλαγής ημερομηνίας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου