Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μου.! Από εδώ φιλοδοξώ να ενημερώνω όλους τους συναδέλφους άμεσα και αξιόπιστα για τα εκπαιδευτικά θέματα του νομού μας και όχι μόνο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στην φωτογραφία μου

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Βεβαίωση κυκλοφορίας εργαζομένου λόγω κοροναϊού ΔΙΠΕ Πέλλας

Βεβαίωση κυκλοφορίας εργαζομένου λόγω κοροναϊού ΔΙΠΕ Πέλλας


🔹ΜΟΝΙΜΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ 
Οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί  που μετακινούνται από Περιφερειακές Ενότητες που βρίσκονται σε lockdown λόγω του κορωνοϊού σε σχολικές μονάδες της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας μπορούν να λάβουν "Βεβαίωση Κυκλοφορίας" από τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://dipepell.sch.gr/public_managment//teachers/      (Καρτέλα Εκπαιδευτικού)

εισάγοντας τον Αριθμό Μητρώου τους και το ΑΦΜ τους και στη ΣΥΝΕΧΕΙΑ από την καρτέλα ΕΠΙΛΟΓΕΣ, επιλέγοντας "Βεβαίωση κυκλοφορίας εργαζομένου λόγω κοροναϊού" εκδίδουν τη βεβαίωση.

🔹ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Ισχύει η ίδια διαδικασία με τους υπόλοιπους μόνιμους μόνο που στα πεδία Αριθμός Μητρώου και ΑΦΜ εισάγουν και στα δύο το ΑΦΜ τους και στη ΣΥΝΕΧΕΙΑ από την καρτέλα ΕΠΙΛΟΓΕΣ, επιλέγοντας "Βεβαίωση κυκλοφορίας εργαζομένου λόγω κοροναϊού" εκδίδουν τη βεβαίωση.

🔹ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Επειδή οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί δεν είναι περασμένοι στο σύστημα, θα πρέπει αύριο το πρωί να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας καλώντας στο 2381023368 και στη συνέχεια πατώντας τον αριθμό 1 θα μιλήσουν με τον αρμόδιο υπάλληλο όπου θα εκδόσει τη σχετική βεβαίωση και θα τους την αποστείλει ηλεκτρονικά. Τις επόμενες ημέρες θα δημιουργηθεί η αντίστοιχη εφαρμογή στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Π.Ε Πέλλας ώστε να μπορούν και οι αναπληρωτές να εκτυπώσουν απευθείας τη σχετική βεβαίωση.

Πάντα στη διάθεσή σας
Διαμαντόπουλος Ηλίας
Αιρετός όλων των συναδέλφων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου