Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μου.! Από εδώ φιλοδοξώ να ενημερώνω όλους τους συναδέλφους άμεσα και αξιόπιστα για τα εκπαιδευτικά θέματα του νομού μας και όχι μόνο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στην φωτογραφία μου

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Ενημέρωση σχετικά με τις διαδικασίες τοποθετήσεων - αποσπάσεων - ρύθμισης υπεραριθμιών στο ΠΥΣΠΕ Πέλλας


ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ ΠΕΛΛΑΣ
ΤΗΛ. 6971590711 & 6974794988

Ιστοσελίδα: diamantopouloshlias.blogspot.com

Γιαννιτσά, 26-07-2019 

ΘΕΜΑ: «Ενημέρωση σχετικά με τις διαδικασίες τοποθετήσεων - αποσπάσεων - ρύθμισης υπεραριθμιών στο ΠΥΣΠΕ Πέλλας»

Σχετικά με τη λειτουργία του ΠΥΣΠΕ Πέλλας και τα χρονοδιαγράμματα, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αύριο Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019, θα συνεδριάσει το ΠΥΣΠΕ Πέλλας το πρωί με κύριο θέμα τις τοποθετήσεις-αποσπάσεις των ειδικοτήτων, οι οποίες καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ανακοινωθούν αύριο το απόγευμα.

Εξαιτίας της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων προτίμησης που ήταν μέχρι σήμερα στις 15:30 αλλά και εξαιτίας του μεγάλου φόρτου εργασίας στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, οι τοποθετήσεις των υπεράριθμων εκπαιδευτικών ΠΕ60-Νηπιαγωγών και ΠΕ70-Δασκάλων θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα.

Σχετικά με τις τοποθετήσεις των αναπληρωτών 

Επειδή εκκρεμούν οι αποσπάσεις των μονίμων εκπαιδευτικών, οι αναπληρωτές θα τοποθετηθούν για τις επόμενες μέρες κάπου προσωρινά και μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες των αποσπάσεων, θα δηλώσουν σχολεία και θα ακολουθήσουν οι δικές τους τοποθετήσεις.

Δεν πρόλαβα να ευχηθώ καλή σχολική χρονιά  και καλή τοποθέτηση σε όλους τους αναπληρωτές συναδέλφους για τη σημερινή τους πρόσληψη.!

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλες και όλους.! Με έμπνευση, πολλά χαμόγελα και κυρίως Υγεία.!


Πάντα στη διάθεσή σας

Διαμαντόπουλος Ηλίας


Αιρετός όλων των συναδέλφων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου