Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μου.! Από εδώ φιλοδοξώ να ενημερώνω όλους τους συναδέλφους άμεσα και αξιόπιστα για τα εκπαιδευτικά θέματα του νομού μας και όχι μόνο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στην φωτογραφία μου

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Ενημέρωση για Β' Φάση Αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ και Β' Φάση Πρόσληψης Αναπληρωτών


ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ ΠΕΛΛΑΣ
ΤΗΛ. 6971590711 & 6974794988

Ιστοσελίδα: diamantopouloshlias.blogspot.com

Γιαννιτσά, 25-09-2019 

ΘΕΜΑ: «Ενημέρωση για Β' Φάση Αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ και Β' Φάση Πρόσληψης Αναπληρωτών»

1. Σύμφωνα με ενημέρωση του αιρετού στο ΚΥΣΠΕ Β. Παληγιάννη, ένα από τα θέματα που θα εξεταστούν στο συμβούλιο που θα λάβει χώρα αύριο Πέμπτη 26.9.2019 είναι και το εξής:
«Εξέταση θεμάτων επί των αποσπάσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε. & σε δομές Ειδικής Αγωγής για το σχολικό έτος 2019-2020 και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

2. Σύμφωνα με πληροφορίες την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου εκτός απροόπτου θα γίνει η Β φάση πρόσληψης αναπληρωτών, αντί για σήμερα που επίσημα είχε ανακοινωθεί από το υπουργείο Παιδείας. Επιτακτική είναι η ανάγκη κάλυψης όλων των λειτουργικών κενών που έχουν προκύψει στις σχολικές μονάδες του Νομού Ιωαννίνων τόσο σε δασκάλους, όσο και σε εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων.


Πάντα στη διάθεσή σας

Διαμαντόπουλος Ηλίας


Αιρετός όλων των συναδέλφων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου