Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μου.! Από εδώ φιλοδοξώ να ενημερώνω όλους τους συναδέλφους άμεσα και αξιόπιστα για τα εκπαιδευτικά θέματα του νομού μας και όχι μόνο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στην φωτογραφία μου

Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Ονόματα κληρωθέντων για το πρόγραμμα επιδότησης παιδικών κατασκηνώσεων της Δ.Ο.Ε.

Ονόματα κληρωθέντων για το πρόγραμμα επιδότησης παιδικών κατασκηνώσεων της Δ.Ο.Ε.

Κατεβάστε την κατάσταση με όλα τα ονόματα.


Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., για τρίτη χρονιά, υλοποίησε την απόφασή του, έπειτα από τη συζήτηση που είχε γίνει με πρωτοβουλία του στην 85η Γ.Σ. του κλάδου, για τη δωρεάν φιλοξενία των παιδιών των εκπαιδευτικών σε κατασκηνώσεις.
Ένα ακόμα διαχρονικό έλλειμμα του Υπουργείου Παιδείας που μέχρι σήμερα δεν έχει μεριμνήσει, όπως συμβαίνει με πολλούς κλάδους, για τη συμμετοχή σε κατασκηνώσεις των παιδιών των εκπαιδευτικών της Π.Ε., κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία για έναν κλάδο που έχει πληγεί βάναυσα από τις πολιτικές των μνημονίων και με δεδομένη την εξαιρετικά δυσμενή οικονομική συγκυρία στην οποία ζούμε.
Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. αποφάσισε να χρηματοδοτήσει και φέτος, τη φιλοξενία 500 παιδιών ηλικίας 6-14 ετών, σε παιδικές κατασκηνώσεις σε όλη την Ελλάδα με το ποσό των 200 ευρώ ανά παιδί. 
Δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλοι οι συνάδελφοι μόνιμοι και αναπληρωτές που είχαν καταβάλλει στους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε., όπου ανήκουν, τη συνδρομή τους για το συνδικαλιστικό έτος 2018-2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου