Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μου.! Από εδώ φιλοδοξώ να ενημερώνω όλους τους συναδέλφους άμεσα και αξιόπιστα για τα εκπαιδευτικά θέματα του νομού μας και όχι μόνο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στην φωτογραφία μου

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Πρόσκληση Εκπαιδευτικών για υποβολή αίτησης απόσπασης-προσωρινής τοποθέτησης εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε. Πέλλας για το διδακτικό έτος 2023-2024, Γενικής και Ειδικής Αγωγής



ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ ΠΕΛΛΑΣ
ΤΗΛ. 6971590711 & 6974794988
E-MAIL : diamantopoulosh@gmail.com
Ιστοσελίδα: https://diamantopouloshlias.blogspot.com


Γιαννιτσά 10-07-2023


ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση Εκπαιδευτικών για υποβολή αίτησης απόσπασης-προσωρινής τοποθέτησης εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε. Πέλλας για το διδακτικό έτος 2023-2024, Γενικής και Ειδικής Αγωγής».

ΠΡΟΣΟΧΗ.!!!
Στην παρούσα φάση, από Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023 μέχρι και Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023, ώρα 15:00 οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν ΜΟΝΟ την αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά ενώ για τις δηλώσεις προτίμησης σχολικών μονάδων θα υπάρξει μεταγενέστερη ανακοίνωση.



Καλούνται οι εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων της Δ.Π.Ε. Πέλλας, Γενικής και Ειδικής Αγωγής, που κατέχουν οργανική θέση ή βρίσκονται στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Πέλλας και επιθυμούν να αποσπαστούν - τοποθετηθούν εντός του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Πέλλας, να υποβάλουν αίτηση απόσπασης - προσωρινής τοποθέτησης από Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023 μέχρι και Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023, ώρα 15:00.


Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν απόσπαση εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε. καθώς και όσοι βρίσκονται στη Διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε., υποβάλλουν ΜΟΝΟ την αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά ενώ για τις δηλώσεις προτίμησης σχολικών μονάδων θα υπάρξει μεταγενέστερη ανακοίνωση.

1. Η αποστολή της έντυπης αίτησης απόσπασης καθώς και των απαραίτητων δικαιολογητικών θα γίνεται, αποκλειστικά στο mail του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Πέλλας: pyspe@dipe.pel.sch.gr


2. Οι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε. τον Νοέμβριο του 2022 δε χρειάζεται να υποβάλλουν καινούρια δικαιολογητικά.

Απαραίτητα δικαιολογητικά:


1. Βεβαίωση συνυπηρέτησης, από τον εργοδότη του/της συζύγου, στην οποία να αναγράφεται η ακριβής Διεύθυνση εργασίας, η οποία να συνοδεύεται από βεβαίωση του ασφαλιστικού φορέα και η οποία να αποδεικνύει ότι ο/η σύζυγος εργάζεται στον τόπο που αιτείται απόσπαση το τελευταίο ένα (1) έτος.


2. Πιστοποιητικό εντοπιότητας


3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης


4. Βεβαίωση σπουδών τέκνου


5. Ιατρική βεβαίωση (σε περιπτώσεις σοβαρών παθήσεων του/της ιδίου/ας ή μελών της οικογένειάς του/της).



ΤΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ


Αιτήσεις και δικαιολογητικά που θα υποβάλλονται εκπρόθεσμα δεν θα γίνονται δεκτά.


Επίσης, επισημαίνεται ότι οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση απόσπασης σε ΣΜΕΑΕ, πρέπει να διαθέτουν τα προβλεπόμενα προσόντα ΕΑΕ, όπως αναφέρονται στη με αρ. πρωτ.:34740/Ε2/27-03-2023 εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.


Εξαιρούνται του δικαιώματος υποβολής αίτησης απόσπασης εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε. Πέλλας όσοι/ε; εκπαιδευτικοί:
α) είναι στελέχη της εκπαίδευσης και η θητεία τους λήγει μετά της 31-8-2022. β) υπηρετούν σε θέσεις με θητεία η οποία λήγει μετά τις 31-8-2022.


Παρακαλούνται οι Διευθυντές/τριες και Προϊστάμενοι/νες των Σχολικών Μονάδων Ν. Πέλλας, να ενημερώσουν όλους τους εκπαιδευτικούς ευθύνης τους.


ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΡΧΕΙΑ


Διαβάστε την πρόσκληση
ΕΔΩ.

Έντυπο αίτησης απόσπασης Γενικής Αγωγής

Έντυπο αίτησης απόσπασης Ειδικής Αγωγής



Πάντα στη διάθεση ΟΛΩΝ των συναδέλφων
Διαμαντόπουλος Ηλίας
Αιρετός ΠΥΣΠΕ Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου