Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μου.! Από εδώ φιλοδοξώ να ενημερώνω όλους τους συναδέλφους άμεσα και αξιόπιστα για τα εκπαιδευτικά θέματα του νομού μας και όχι μόνο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στην φωτογραφία μου

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Ενημέρωση σχετικά με την Ηλεκτρονική ψηφοφορία εκλογής Αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια των εκπαιδευτικών

 

«Ενημέρωση σχετικά με την Ηλεκτρονική ψηφοφορία εκλογής Αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας»

 

Χθες το απόγευμα στάλθηκε από το «ZEUS», στα email των αναπληρωτών και μόνιμων εκπαιδευτικών που ανήκουν οργανικά στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ για την Ηλεκτρονική ψηφοφορία εκλογής Αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια.

 

Ημερομηνία έναρξης της ψηφοφορίας  το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Ώρα έναρξης της ψηφοφορίας είναι: 9:00 π.μ.

Ώρα λήξης της ψηφοφορίας είναι: 5:00 μ.μ

 

Ψηφίζουν όλοι οι αναπληρωτές και οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί που ανήκουν οργανικά στη ΔΙΠΕ Πέλλας, ακόμη και αυτοί που έχουν πάρει απόσπαση για τη φετινή χρονιά σε άλλο Νομό ή βρίσκονται σε άδεια.

 

Προσοχή.!

Σε περίπτωση που δεν είναι στα εισερχόμενα, ελέγξετε αν έχετε λάβει το email, ακόμη και στην «ανεπιθύμητη αλληλογραφία».


Πάντα στη διάθεσή ΟΛΩΝ των συναδέλφων
Διαμαντόπουλος Ηλίας

Υποψήφιος Αιρετός για το ΠΥΣΠΕ Πέλλας με τη Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου