Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μου.! Από εδώ φιλοδοξώ να ενημερώνω όλους τους συναδέλφους άμεσα και αξιόπιστα για τα εκπαιδευτικά θέματα του νομού μας και όχι μόνο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στην φωτογραφία μου

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

ΟΔΗΓΙΕΣ - ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ

 

📌ΔΠΕ ΠΕΛΛΑΣ: ΟΔΗΓΙΕΣ - ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ


🔹Οι αναπληρωτές που προσλήφθηκαν στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Πέλλας πρέπει να συγκεντρώσουν τα παρακάτω αναγραφόμενα δικαιολογητικά και να τα προσκομίσουν στο σχολείο τοποθέτησής τους κατά την ανάληψη υπηρεσίας τους.

🔹Σε όσα έντυπα υπάρχει το σύμβολο V σας ενημερώνουμε ότι αφορούν έντυπα που μπορείτε να τυπώσετε γιατί έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΔΠΕ ΠΕΛΛΑΣ ακολουθώντας την διαδρομή ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΝΤΥΠΑ → ΕΝΤΥΠΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ → επιλέγετε με λογότυπο ΕΣΠΑ ή χωρίς ανάλογα με το έργο στο οποίο έχετε προσληφθεί.

🆘ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα έντυπα θα πρέπει να συμπληρωθούν ευδιάκριτα με μπλε στυλό (χωρίς διορθωτικό ή μουτζούρες)

👉Όλοι οι αναπληρωτές οφείλουν να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα https://www.minedu.gov.gr/anaplirotes και να ενημερωθούν εγκαίρως για την διαδικασία της ανάληψης υπηρεσίας τους στα σχολεία τοποθέτησής τους.

👉Τα έντυπα που μπορείτε να κατεβάσετε από την ιστοσελίδα της Δ.Π.Ε Πέλλας

Πάντα στη διάθεση ΟΛΩΝ των συναδέλφων
Διαμαντόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου