Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μου.! Από εδώ φιλοδοξώ να ενημερώνω όλους τους συναδέλφους άμεσα και αξιόπιστα για τα εκπαιδευτικά θέματα του νομού μας και όχι μόνο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στην φωτογραφία μου

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ (ΙΔΡΥΜΕΝΑ ΜΕ ΦΕΚ)


ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΤΗΛ. 6971590711 & 6974794988
Ιστοσελίδα: diamantopouloshlias.blogspot.com

Γιαννιτσά, 15-07-2022



ΘΕΜΑ: ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ (ΙΔΡΥΜΕΝΑ ΜΕ ΦΕΚ)

Η ανάρτηση είναι προκειμένου να βοηθηθούν οι συνάδελφοι της ειδικής αγωγής κατά τη διαδικασία των αποσπάσεων εντός ΠΥΣΠΕ καθώς δεν υπάρχει πουθενά αλλού αναρτημένη η συγκεκριμένη λίστα. Κάποια τμήματα είναι σε αναστολή λειτουργίας. (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΠΕ ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2022-2023).
Πρόκειται για μια καταγραφή των τμημάτων ένταξης. Από τη στιγμή που δεν έχουμε επίσημη απόφαση από τη ΔΙΠΕ Πέλλας για τις υπεραριθμίες, τα κενά αλλά και για το ποια τμήματα μπαίνουν σε αναστολή. Για να βοηθήσω όποιον συνάδελφο θέλει να κάνει αίτηση απόσπασης "στα τυφλά", έφτιαξα τη συγκεκριμένη λίστα. Από τη στιγμή που μπορούμε να δηλώσουμε μέχρι 20 επιλογές και δεν έχουμε άλλα δεδομένα στη διάθεσή μας, βάζουμε 20 σχολεία από τα παρακάτω με τη σειρά που θέλουμε.



Πάντα στη διάθεση ΟΛΩΝ των συναδέλφων
Διαμαντόπουλος Ηλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου