Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μου.! Από εδώ φιλοδοξώ να ενημερώνω όλους τους συναδέλφους άμεσα και αξιόπιστα για τα εκπαιδευτικά θέματα του νομού μας και όχι μόνο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στην φωτογραφία μου

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Ενημέρωση για τις αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ - Νέα πιθανή ημερομηνία


ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ ΠΕΛΛΑΣ
ΤΗΛ. 6971590711 & 6974794988

Ιστοσελίδα: diamantopouloshlias.blogspot.com

Γιαννιτσά, 26-07-2019 

ΘΕΜΑ: «Ενημέρωση για τις αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ - Νέα πιθανή ημερομηνία»

Σήμερα Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019, θα συνεδριάσει εκτάκτως το ΠΥΣΠΕ Πέλλας. Μοναδικό θέμα της σημερινής συνεδρίασης είναι η διαπίστωση των λειτουργικών κενών, ώστε να αποσταλούν άμεσα στην Περιφέρεια και από εκεί στο Υπουργείο.

Αντίστοιχα όπως προκύπτει από την ενημέρωση των δυο Αιρετών του ΚΥΣΠΕ Βασίλη Παληγιάννη και Νίκου Φασφαλή, την Τρίτη 30 Ιουλίου ξεκινούν οι συνεδριάσεις του ΚΥΣΠΕ με θέμα την πραγματοποίηση των αποσπάσεων των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Όπως προκύπτει από το νέο χρονοδιάγραμμα η ΝΕΑ ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ανακοίνωσης των αποσπάσεων σε  Σ.Μ.Ε.Α.Ε.  και  από  Π.Υ.Σ.Π.Ε.  σε  Π.Υ.Σ.Π.Ε. είναι η Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019.

Ας ελπίσουμε ότι φέτος οι αποσπάσεις θα ικανοποιηθούν στον μέγιστο δυνατό βαθμό και σύμφωνα με τα πραγματικά κενά που υπάρχουν στην εκπαίδευση, ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερους εκπαιδευτικούς μακριά από τα σπίτια και τις οικογένειές τους.


Πάντα στη διάθεσή σας

Διαμαντόπουλος Ηλίας


Αιρετός όλων των συναδέλφων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου