Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μου.! Από εδώ φιλοδοξώ να ενημερώνω όλους τους συναδέλφους άμεσα και αξιόπιστα για τα εκπαιδευτικά θέματα του νομού μας και όχι μόνο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στην φωτογραφία μου

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Συνάντηση του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. με την πολιτική ηγεσία ΥΠ.Π.Θ.

Συνάντηση του της Δ.Σ. Δ.Ο.Ε. με την πολιτική ηγεσία Υπουργείου Παιδείας, μετά από πρόσκλησή της, τη Δευτέρα 15/7 στις15.00 με μοναδικό θέμα, γι' αυτή τη συνάντηση,τη δίχρονη υποχρεωτική προσχολική αγωγή και εκπαίδευση.


Στηρίζουμε αταλάντευτα τη θέση της Δ.Ο.Ε. για δίχρονη υποχρεωτική προσχολική αγωγή  και εκπαίδευση στο Δημόσιο Νηπιαγωγείο και την άμεση, πλήρη και καθολική εφαρμογή της.

Αξίζει να τονίσουμε ότι στην παρούσα φάση η συνάντηση έγινε μετά από πρόσκληση της ηγεσίας του ΥΠ. Π. Θ., η οποία έβαλε και ως μοναδικό θέμα της συζήτησης την προσχολική αγωγή. Ευελπιστούμε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις με τα υπόλοιπα εξίσου σημαντικά θέματα της εκπαίδευσης, όπως φαίνονται και στο κείμενο της ΔΟΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου