Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μου.! Από εδώ φιλοδοξώ να ενημερώνω όλους τους συναδέλφους άμεσα και αξιόπιστα για τα εκπαιδευτικά θέματα του νομού μας και όχι μόνο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στην φωτογραφία μου

Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Ο υπουργός όρισε ΔΣ στα καταλύματα για τις διακοπές των εκπαιδευτικών και υπαλλήλων του υπ. Παιδείας

Διοικητικού Συμβουλίου για την οργάνωση και λειτουργία των καταλυμάτων του υπουργείου Παιδείας  στην περιοχή Άγιος Ανδρέας - Ζούμπερι του Δήμου Μαραθώνα, ορίστηκε με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Κ. Γαβρόγλου.
Στα καλύματα  θα διαμείνουν εν ενεργεία  εκπαιδευτικοί και διοικητικοί υπάλληλοι μέλη του Ο.Σ.Ε.Κ.Δ.Υ.Π. της Π.Ο.Σ.Υ.Π., της Δ.Ο.Ε. και της Ο.Λ.Μ.Ε. με τις οικογένειές τους για τη θερινή περίοδο 2019 και ειδικότερα για το διάστημα από15.06.2019 μέχρι και 15.09.2019.

Για τη διαμονή των υπαλλήλων/ εκπαιδευτικών, δύναται να καταβληθεί συνδρομή (σχεδόν μηδαμινή όπως κάθε χρόνο) , το ποσό της οποίας θα ορισθεί με  απόφαση, μετά από πρόταση του Δ.Σ. τ  των καταλυμάτων, για την κάλυψη των έκτακτων και κατεπειγουσών αναγκών.
Οι περίοδοι διαμονής, ο αριθμός και η επιλογή των υπαλλήλων και των εκπαιδευτικών που θα διαμείνουν, θα καθορισθούν με απόφαση του Δ.Σ.  των καταλυμάτων, ανάλογα με τον αριθμό των λειτουργικών οικίσκων που θα παραδοθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του ΥΠ.Π.Ε.Θ.
Το ΔΣ
Ειδικότερα το Διοικητικό Συμβούλιο, έχει ως εξής:
α) Ρούσκα Αθανάσιο, υπάλληλο του Τμήματος Γ ́ Ξένων Σχολείων του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας των Συλλόγων Εργαζομένων Κεντρικών Δομών Υπουργείου (Ο.Σ.Ε.Κ.Δ.Υ.Π.), ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή την Βολάνη Ελένη,υπάλληλο του Τμήματος Δ ́ Στελεχών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
β) Πέγκα Γεώργιο, που υπηρετεί στην ΔΔΕ Γ ́ Αθήνας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια τηνΜαρινίδη Ελένη, που υπηρετεί στην ΔΠΕ Δ ́ Αθήνας, εκπροσώπους της «Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπουργείου Παιδείας» (Π.Ο.Σ.Υ.Π.).
γ) Παπαδαντωνάκη Ανδρέα, Ειδικό Γραμματέα του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (Ο.Λ.Μ.Ε.), ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Ακτύπη Δημήτριο, μέλος του Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε., εκπροσώπους της Ο.Λ.Μ.Ε.
δ) Κικινή Αθανάσιο, πρόεδρο του Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Δ.Ο.Ε.), ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Καπράνα Ζήση, Ειδικό Γραμματέα της Δ.Ο.Ε., εκπροσώπους της Δ.Ο.Ε.
ε) Περιστέρη Δωροθέα, Προϊσταμένη Τμήματος Στατι- στικής και Ποιοτικής Επεξεργασίας Δεδομένων, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Μέμα Σοφία, υπάλληλο του Τμήματος Στατιστικής και Ποιοτικής Επεξεργασίας Δεδομένων, εκπροσώπους του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
Πρόεδρος ορίστηκε ο Ρούσκας Αθανάσιος και αναπληρώτρια του Προέδρου η Περιστέρη Δωροθέα.
Η θητεία του Δ.Σ.  λήγει την 15η Σεπτεμβρίου 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου