Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μου.! Από εδώ φιλοδοξώ να ενημερώνω όλους τους συναδέλφους άμεσα και αξιόπιστα για τα εκπαιδευτικά θέματα του νομού μας και όχι μόνο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στην φωτογραφία μου

Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Ανακοίνωση της Διεύθυνσης Π.Ε Πέλλας σχετικά με την υποβολή αιτήσεων για τον Α.Σ.Ε.Π. Ειδικής Αγωγής

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ –ΤΜΗΜΑ Γ ́ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Σχετικά με την υποβολή αιτήσεων για τον Α.Σ.Ε.Π. Ειδικής Αγωγής, για την διευκόλυνση των ενδιαφερομένων και την επίσπευση της διαδικασίας

Ανακοινώνουμε τα παρακάτω:


1) ΤΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥ Α.Σ.Ε.Π. 

2) Πριν την υποβολή της έντυπης αίτησης, είναι απαραίτητο να έχετε μελετήσει το Φ.Ε.Κ. της Προκήρυξης 3ΕA/2019, την Πρόσκληση του ΥΠ.Π.Ε.Θ.66907/Ε1 και να δείτε την πληρότητα του φακέλου σας στον Ο.Π.ΣΥ.Δ. 

3) Οι αιτήσεις είναι προτιμότερο να είναι συμπληρωμένες και εκτυπωμένες από υπολογιστή, ώστε να είναι έτοιμες για υπογραφή. Τα συνημμένα δικαιολογητικά να παραδίνονται με την σειρά που θα καταγραφούν στην αίτηση. Προσοχή: να καταγράφεται και ο αριθμός σελίδων που αφορούν κάθε δικαιολογητικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου