Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μου.! Από εδώ φιλοδοξώ να ενημερώνω όλους τους συναδέλφους άμεσα και αξιόπιστα για τα εκπαιδευτικά θέματα του νομού μας και όχι μόνο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στην φωτογραφία μου

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Πιθανά λάθη στις αποσπάσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ειδική Αγωγή

Παρατηρώντας τα κενά που είχαν δοθεί στην ειδική αγωγή από τις κατά τόπους Διευθύνσεις Εκπαίδευσης πριν από τις αποσπάσεις και σε επικοινωνία που έχω με αρκετούς συναδέλφους από διάφορους Νομούς της Ελλάδας, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι στις αποσπάσεις στην Ειδική Αγωγή πρέπει να έχουν γίνει αρκετά λάθη.

Δε γίνεται σε νομούς με 25, 30 ή και παραπάνω κενά στην ειδική αγωγή να μην έχουν ικανοποιηθεί αποσπάσεις συναδέλφων με αρκετά μόρια και από την άλλη μεριά οι ίδιοι συνάδελφοι, να τοποθετούνται σε περιοχές μακριά από τον τόπο συμφερόντων τους σε τελευταίες επιλογές τους.

Σε επικοινωνία που είχα με τον Αιρετό του ΚΥΣΠΕ Βασίλη Παληγιάννη από νωρίς σήμερα το πρωί, τον ενημέρωσα για την κατάσταση και με διαβεβαίωσε ότι θα επιληφθεί του θέματος. 

Προσοχή.! 

Οποία συναδέλφισσα ή συνάδελφος διαπιστώσει κάτι αντίστοιχο που τον αφορά, να κάνει άμεσα ένσταση.!

Να υπενθυμίσω ότι για την υποβολή ενστάσεων, το ηλεκτρονικό σύστημα θα είναι ανοικτό από τη Δευτέρα, 05-08-2019 για πέντε (5) εργάσιμες ημέρες έως και την Παρασκευή, 09-08-2019 και ώρα 15:00.


Πάντα στη διάθεσή σας

Διαμαντόπουλος Ηλίας


Αιρετός όλων των συναδέλφων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου