Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μου.! Από εδώ φιλοδοξώ να ενημερώνω όλους τους συναδέλφους άμεσα και αξιόπιστα για τα εκπαιδευτικά θέματα του νομού μας και όχι μόνο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στην φωτογραφία μου

Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Υποβολή δήλωσης προτίμησης των εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ11, ΠΕ60, ΠΕ70, ΠΕ79, ΠΕ86 και ΠΕ91 για αποσπάσεις-προσωρινές τοποθετήσεις σχολικού έτους 2019-2020

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ05-Γαλλικής Γλώσσας, ΠΕ06-Αγγλικής Γλώσσας, ΠΕ07-Γερμανικής Γλώσσας, ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής, ΠΕ60- Νηπιαγωγών, ΠΕ70- Δασκάλων, ΠΕ79-Μουσικής Αγωγής, ΠΕ86-Πληροφορικής και ΠΕ91-Θεατρικής Αγωγής να υποβάλουν δήλωση προτίμησης, με τα σχετικά δικαιολογητικά για προσωρινή τοποθέτηση ή απόσπαση, συγκρινόμενοι μεταξύ τους με μόρια απόσπασης, σε σχολικές μονάδες της Δ/νσης Π.Ε. Πέλλας, στις οποίες υπάρχουν λειτουργικές ανάγκες σύμφωνα με τους συνημμένους πίνακες για την συμπλήρωση του υποχρεωτικού τους ωραρίου. (Στις δηλώσεις προτίμησης σχολικών μονάδων μπορούν να συμπεριληφθούν εκτός των λειτουργικών κενών και τα κενά εκείνα που θα προκύψουν κατά τη διαδικασία των αποσπάσεων). 

Επίσης σας επισημαίνουμε ότι τα λειτουργικά κενά δεν θα παραμείνουν ως έχουν, καθώς στα κενά αυτά θα τοποθετηθούν κατά προτεραιότητα οι λειτουργικά υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί. Η επιτάχυνση της διαδικασίας πραγματοποιείται με σκοπό τη συγκέντρωση και επεξεργασία του όγκου των δηλώσεων.

Οι δηλώσεις υποβάλλονται, από τις 27-08-2019 έως και τις 30-08-2019 και ώρα 15.30 μ.μ., είτε αυτοπροσώπως στο ΠΥΣΠΕ Πέλλας, Εγνατίας 91, 58200 Έδεσσα, είτε με αποστολή στο FAX 2381023257.  
   
Τα έντυπα δήλωσης προτιμήσεων έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Δ/νσης.  Στις δηλώσεις αυτές μπορούν να αναγραφούν, κατά σειρά προτίμησης, μέχρι είκοσι (20) σχολικές μονάδες (Διευκρίνιση: δηλώνουμε το πρώτο σχολείο του άξονα και έτσι  συμπεριλαμβάνουμε όλο τον άξονα) .
    
Οι εκπ/κοί που έχουν εντοπιότητα ή συνυπηρέτηση  στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, να υποβάλουν μαζί με τη δήλωση τοποθέτησης και τα σχετικά δικαιολογητικά.
                                                                                                                                               
Για Διαβάστε ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου