Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μου.! Από εδώ φιλοδοξώ να ενημερώνω όλους τους συναδέλφους άμεσα και αξιόπιστα για τα εκπαιδευτικά θέματα του νομού μας και όχι μόνο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στην φωτογραφία μου

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Προσλήψεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση ως προσωρινών αναπληρωτών, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για το διδακτικό έτος 2023-2024 (25-10-23). Τα ονόματα όσων έρχονται στον Νομό Πέλλας

 


ΘΕΜΑ: «Προσλήψεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση ως προσωρινών αναπληρωτών, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για το διδακτικό έτος 2023-2024 (25-10-23). Τα ονόματα όσων έρχονται στον Νομό Πέλλας»


Συγχαρητήρια σε όλες τις συναδέλφισσες και όλους τους συναδέλφους που προσλήφθηκαν στον Νομό Πέλλας αλλά και σε άλλους νομούς της Ελλάδας.!

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από την Πέμπτη 2 έως και την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023.

Επί της διαδικασίας τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες (για τις περιπτώσεις που απαιτείται) και ανάληψης υπηρεσίας, οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να ανατρέξουν στην διεύθυνση www.minedu.gov.gr/anaplirotes όπου έχουν αναρτηθεί οι απαραίτητες πληροφορίες και διευκρινίσεις.

Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στον Νομό Πέλλας και να σας ευχηθώ ολόψυχα καλή αρχή και καλή σχολική χρονιά, με υγεία και δημιουργικότητα. Παραμένω πάντα στη διάθεσή σας.!

 

Πάντα στη διάθεσή σας.!

Διαμαντόπουλος Ηλίας

ΑΙΡΕΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου