Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μου.! Από εδώ φιλοδοξώ να ενημερώνω όλους τους συναδέλφους άμεσα και αξιόπιστα για τα εκπαιδευτικά θέματα του νομού μας και όχι μόνο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στην φωτογραφία μου

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Στατιστικά Μεταθέσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Στατιστικά Μεταθέσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Των Αιρετών στο ΚΥΣΠΕ Ν. Φασφαλή και Τ. Αντωνιάδη

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε, ότι ολοκληρώθηκαν οι συνεδριάσεις του ΚΥΣΠΕ που αφορούσαν τις μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από Νομό σε Νομό.

Σύμφωνα με τα κενά που επικυρώθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ, πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω μεταθέσεις ανά Κλάδο και Ειδικότητα:




Σύμφωνα με ενημέρωση του Αιρετού του ΚΥΣΠΕ Αντωνιάδη Αναστάσιου, έτρεξε το σύστημα των μεταθέσεων. Στην Γενική Αγωγή, ικανοποιήθηκαν 2451 αιτήσεις. Ο αριθμός των εκπαιδευτικών που έρχονται στην Πέλλα είναι αρκετά μεγάλος. Εκτίμησή μου για τους ΠΕ70 είναι ότι όσοι έκαναν αίτηση ικανοποιήθηκε. Στους ΠΕ60 έρχονται επίσης αρκετοί συνάδελφοι.

Στην ειδική αγωγή οι μεταθέσεις που έγιναν είναι αρκετά λιγότερες καθώς τα κενά ήταν ελάχιστα κάτι που κάνει εμφανή την ανάγκη για άμεση ίδρυση οργρανικών θέσεων για τα τμήματα ένταξης. 

ΣυγκεντρωτικάΑ από τις 4385 αιτήσεις μετάθεσης που συμμετείχαν στη Γενική Αγωγή ικανοποιήθηκαν οι 2351 ποσοστό 53,61% και από τις 638 αιτήσεις που συμμετείχαν στην Ειδική Αγωγή ικανοποιήθηκαν οι 225 ποσοστό 35,27%

Πάντα στη διάθεση ΟΛΩΝ των Συναδέλφων

Διαμαντόπουλος Ηλίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου