Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μου.! Από εδώ φιλοδοξώ να ενημερώνω όλους τους συναδέλφους άμεσα και αξιόπιστα για τα εκπαιδευτικά θέματα του νομού μας και όχι μόνο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στην φωτογραφία μου

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

ΠΥΣΠΕ ΠΕΛΛΑΣ: Διαπίστωση Λειτουργικών Υπεραριθμιών και Προσδιορισμός Λειτουργικών κενών Γενικής και Ειδικής Αγωγής για το διδακτικό έτος 2022-2023. Πρόσκληση εκπαιδευτικών για υποβολή δηλώσεων υπεραριθμίας

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ

Τηλ. 6971590711 και 6974794988
E-mail: diamantopoulosh@gmail.com
Ιστοσελίδα: diamantopouloshlias.blogspot. (com)
Γιαννιτσά, 3-08-2022

«ΠΥΣΠΕ ΠΕΛΛΑΣ: Διαπίστωση Λειτουργικών Υπεραριθμιών και Προσδιορισμός Λειτουργικών κενών Γενικής και Ειδικής Αγωγής για το διδακτικό έτος 2022-2023. Πρόσκληση εκπαιδευτικών για υποβολή δηλώσεων υπεραριθμίας»


Δήλωση επιθυμίας ή μη από την ΠΕΜΠΤΗ 4-8-2022 έως και την ΔΕΥΤΕΡΑ 8-8-2022 και ώρα 14:00

Καλούνται ΟΛΟΙ οι εκπαιδευτικοί Γενικής και Ειδικής Αγωγής που ανήκουν που ανήκουν οργανικά στους κλάδους και στις σχολικές μονάδες, στις οποίες διαπιστώθηκε λειτουργική υπεραριθμία ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να δηλώσουν εάν επιθυμούν ή όχι να κριθούν λειτουργικά υπεράριθμοι (η δήλωση επισυνάπτεται).

Η συμπληρωμένη Δήλωση Λειτουργικής Υπεραριθμίας υπογεγραμμένη να σταλεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο mail του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Πέλλας: pyspe@dipe.pel.sch.gr από την ΠΕΜΠΤΗ 4-8-2022 έως και την ΔΕΥΤΕΡΑ 8-8-2022 και ώρα 14:00.

Όσοι/ες εκπαιδευτικοί υποβάλουν θετική δήλωση υπεραριθμίας, να αποστείλουν και δικαιολογητικά μετάθεσης (δηλαδή:

Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης, Εντοπιότητας, Βεβαιώσεις Σπουδών τέκνου, Συνυπηρέτησης) προκειμένου να γίνει η μοριοδότησή τους.

Εξαιρούνται όσοι εκπαιδευτικοί κατά τη διαδικασία μεταθέσεων έκαναν Αίτηση Βελτίωσης Θέσης ή Οριστικής Τοποθέτησης και είχαν υποβάλει δικαιολογητικά και όσοι έχουν προσκομίσει δικαιολογητικά κατά την τρέχουσα διαδικασία των Αιτήσεων Απόσπασης εντός ΠΥΣΠΕ.

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΕΣ



ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΥΣ)




ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΑ
Άξονες συμπλήρωσης ωραρίου Ειδικοτήτων

Διαπίστωση Λειτουργικών Υπεραριθμιών - Λειτουργικά κενά

Ομάδες Σχολείων


Πάντα στη διάθεση ΟΛΩΝ των συναδέλφων
Διαμαντόπουλος Ηλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου