Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μου.! Από εδώ φιλοδοξώ να ενημερώνω όλους τους συναδέλφους άμεσα και αξιόπιστα για τα εκπαιδευτικά θέματα του νομού μας και όχι μόνο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στην φωτογραφία μου

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ (Από τη ΔΙΠΕ Πέλλας)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ (Από τη ΔΙΠΕ Πέλλας)

Οι προσλαμβανόμενοι στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας αναπληρωτές εκπαιδευτικοί θα πρέπει να συμπληρώσουν το απογραφικό δελτίο αναπληρωτή και το έντυπο γενικά στοιχεία εκπαιδευτικού και να το αποστείλουν υπογεγραμμένο άμεσα  στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

mail@dipe.pel.sch.gr

προκειμένου να γίνει η προεργασία της αναγγελίας πρόσληψής τους. Να σημειωθεί ότι το απογραφικό δελτίο κατατίθεται, επιπλέον, στη σχολική μονάδα τοποθέτησής τους.

ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩTH.pdf (κάντε κλικ για άνοιγμα)

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ.pdf  (κάντε κλικ για άνοιγμα)

Οι αναπληρωτές οφείλουν να συγκεντρώσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά με τις ιατρικές γνωματεύσεις, να τα σαρώσουν σε μορφή PDF και να τα προσκομίσουν στη σχολική μονάδα που τοποθετούνται. Η σχολική μονάδα θα πρέπει:

1)      να αποστείλει με email την ημέρα που θα παρουσιαστεί και θα αναλάβει υπηρεσία ο κάθε αναπληρωτής την ανάληψη υπηρεσίας και το απογραφικό δελτίο του και

2)      σε δεύτερο χρόνο να αποστείλει ταχυδρομικά όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά πρόσληψης (πτυχίο, ταυτότητα, IBAN ΕΤΕ, ΑΦΜ, Αρ. Μητρώου ΙΚΑ, ΑΜΚΑ, πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, αντίγραφο στρατολογικής κατάστασης (αρρένες) μαζί με την πρωτότυπη ανάληψη υπηρεσίας, το πρωτότυπο απογραφικό δελτίο και τις πρωτότυπες ιατρικές γνωματεύσεις από Παθολόγο/Γενικό Ιατρό και Ψυχίατρο.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ

1.      Αντίγραφο Πτυχίου (για πτυχίο εξωτερικού και η αναγνώριση από το ΔΟΑΤΑΠ )

2.      Αντίγραφο Ταυτότητας

3.      Φωτοτυπία Τραπεζικού Λογαριασμού ΙΒΑΝ/ σύντομο ΕΤΕ (Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος)

4.      Φωτοτυπία έντυπου που εμφανίζει ΑΦΜ

5.      Φωτοτυπία έντυπου που εμφανίζει ΑΜ ΙΚΑ-ΕΦΚΑ

6.      Φωτοτυπία έντυπου που εμφανίζει ΑΜΚΑ

7.      Φωτοτυπία πρόσφατου πιστοποιητικού ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

8.      Πιστοποιητικό Υγείας (Παθολόγος – Ψυχίατρος) - Πρωτότυπα** (πρότυπο θα βρείτε στο αρχείο με τα έντυπα πρόσληψης αναπληρωτών)

9.      Αντίγραφο Στρατολογικής κατάστασης Α ( Άρρενες )

        Βεβαίωση φοίτησης για τέκνα άνω των 18 ετών που φοιτούν σε σχολή

        Υπεύθυνες δηλώσεις 2 (πρότυπο θα βρείτε στο αρχείο με τα έντυπα πρόσληψης αναπληρωτών)                        

        Δελτίο απογραφής αναπληρωτή (πρότυπο θα βρείτε στο αρχείο με τα έντυπα πρόσληψης αναπληρωτών)

1      Ανάληψη Υπηρεσίας  σε  Σχολική Μονάδα (πρότυπο θα βρείτε στο αρχείο με τα έντυπα πρόσληψης αναπληρωτών)

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΥΣΠΕ

1.      Αίτηση αναγνώρισης προϋπηρεσίας Χορ. Μισθ. Κλιμακίου:  Συνημμένες όλες οι προϋπηρεσίες  (πρότυπο θα βρείτε στο αρχείο με τα έντυπα πρόσληψης αναπληρωτών)

2.    Αίτηση αναγνώρισης συνάφειας Μεταπτυχιακών ή Διδακτορικών για Μισθ. Κλιμάκιο: Συνημμένα  Τίτλοι (για τίτλους του εξωτερικού, Μεταφράσεις, ΔΟΑΤΑΠ κτλ)(πρότυπο θα βρείτε στο αρχείο με τα έντυπα πρόσληψης αναπληρωτών)

ΕΝΤΥΠΑ  ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΜΕ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΕΣΠΑ.pdf  (κάντε κλικ για άνοιγμα)

Οι προσλαμβανόμενοι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία εντός δύο εργάσιμων ημερών από την επομένη της ημερομηνίας τοποθέτησής τους σε σχολική μονάδα, σύμφωνα με την απόφαση του οικείου Διευθυντή Εκπαίδευσης. Η απόφαση τοποθέτησης αναμένεται να εκδοθεί στις 07/01/2021, ως εκ τούτου, οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου έως και την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021.

Όλοι οι προσλαμβανόμενοι θα πρέπει να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία ανεξαρτήτως του τρόπου λειτουργίας των εκπαιδευτικών δομών.

Οι αναπληρωτές/τριες υποχρεούνται να κάνουν ανάληψη υπηρεσίας στη σχολική μονάδα τοποθέτησης τους. Σε περίπτωση τοποθέτησης σε περισσότερα από ένα σχολεία, η ανάληψη υπηρεσίας γίνεται στο σχολείο με την ανάθεση περισσότερων ωρών και αποστέλλονται από αυτό τόσο με email άμεσα όσο και ταχυδρομικά αργότερα τα απαιτούμενα έγγραφα, όπως ορίζονται παραπάνω. Σημειώνεται εντούτοις ότι στην περίπτωση τοποθέτησης σε περισσότερα του ενός σχολεία, η ημερομηνία ανάληψης σε όλες τις σχολικές μονάδες τοποθέτησης θα πρέπει να είναι η ίδια.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Οι εκπαιδευτικοί που δεν επιθυμούν να αποδεχτούν την πρόσληψή τους ως αναπληρωτές θα πρέπει να συμπληρώσουν και να αποστείλουν άμεσα με email αρχικά (mail@dipe.pel.sch.gr) και έπειτα ταχυδρομικά  (Δ.Π.Ε. Πέλλας, Εγνατίας 91, Τ.Κ. 58 200 Έδεσσα) την πρωτότυπη Υπεύθυνη Δήλωση που κάντε κλικ για άνοιγμα

 

ΥΔΠΕΡΙ MH ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΘΕΣΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ.docx (κάντε κλικ για άνοιγμα)


Πάντα στη διάθεσή σας

Διαμαντόπουλος Ηλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου