Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μου.! Από εδώ φιλοδοξώ να ενημερώνω όλους τους συναδέλφους άμεσα και αξιόπιστα για τα εκπαιδευτικά θέματα του νομού μας και όχι μόνο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στην φωτογραφία μου

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ!!!!

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ!!!!


Μετά από το παρακάτω έγγραφο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών καλούνται ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ακόμη δήλωση τοποθέτησης (θα δοθεί νέα προθεσμία)  γιατί θα ανακοινωθούν νέα επικαιροποιημένα κενά. Όσοι αναπληρωτές έχουν ήδη υποβάλει δήλωση μπορούν να στείλουν νέα διορθωμένη με τα καινούργια κενά που θα προκύψουν. 


Έγγραφο ΔΙΠΕ Πέλλας 

Παρακαλούνται οι Προϊστάμενοι/ες των Νηπιαγωγείων να ενημερώσουν άμεσα τη Δ/νση, έως 11.00 π.μ. με mail (mail@dipe.pel.sch.gr) ή τηλεφωνικώς (2381023368 (εσωτερικό 2) για τα παρακάτω:

Α) εάν υπάρχουν τμήματα του νηπιαγωγείου τους που ΔΕΝ έχουν καλυφθεί από εκπαιδευτικό (π.χ. ολοήμερα)

Β) εάν απουσιάζουν εκπαιδευτικοί σε άδεια ή πρόκειται να ζητήσουν άδεια και

Γ) να ενημερώσουν τους αναπληρωτές νηπιαγωγούς που έχουν τοποθετηθεί προσωρινά στο νηπιαγωγείο τους ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ακόμη δήλωση τοποθέτησης (θα δοθεί νέα προθεσμία)  γιατί θα ανακοινωθούν νέα επικαιροποιημένα κενά. Όσοι αναπληρωτές έχουν ήδη υποβάλει δήλωση μπορούν να στείλουν νέα διορθωμένη με τα καινούργια κενά που θα προκύψουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου