Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μου.! Από εδώ φιλοδοξώ να ενημερώνω όλους τους συναδέλφους άμεσα και αξιόπιστα για τα εκπαιδευτικά θέματα του νομού μας και όχι μόνο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στην φωτογραφία μου

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Υποδείγματα αδειών ειδικού σκοπού για εκπαιδευτικούς και σχολεία


Α) Αιτήσεις εκπαιδευτικών

Β) Υπεύθυνες δηλώσεις εκπαιδευτικών/γονέων

Γ) Πρότυπα αποφάσεων χορήγησης αδειών ειδικού σκοπού για σχολεία

Δ) Απαραίτητα δικαιολογητικά για χορήγηση αδειών ειδικού σκοπού

Τα υποδείγματα των εντύπων είναι ενδεικτικά προς διευκόλυνση των συναδέλφων και μπορούν να τροποποιηθούν ανάλογα με τις οδηγίες της υπηρεσίας.

Αιτήσεις εκπαιδευτικών:

Υπεύθυνες δηλώσεις εκπαιδευτικών/γονέων:

Πρότυπα αποφάσεων χορήγησης αδειών ειδικού σκοπού για σχολεία:


Απαραίτητα δικαιολογητικά για χορήγηση αδειών ειδικού σκοπού:
  1. Για φύλαξη τέκνων: α) Υπεύθυνη δήλωση εκπαιδευτικού για το σχολείο/βρεφικό σταθμό που φοιτούν τα τέκνα ή Βεβαίωση σχολείου/ βρεφικού σταθμού ότι το τέκνο φοιτά εκεί καθώς και τις ημέρες και το ωράριο λειτουργίας του β) Υπεύθυνη δήλωση συζύγου εκπαιδευτικού ότι εργάζεται.
  2. Για ευπαθείς ομάδες: Ιατρική γνωμάτευση ή Βεβαίωση ΚΕΠΑ ή Γνωμάτευση Δημόσιου Νοσοκομείου
  3. Κατ’ οίκον: Βεβαίωση του αρμόδιου φορέα που έδωσε την οδηγία πότε και για ποιο λόγο και το ακριβές χρονικό διάστημα ή Υπεύθυνη Δήλωση του εκπαιδευτικού από την οποία προκύπτουν τα στοιχεία του αρμόδιου φορέα που έδωσε την οδηγία πότε και για ποιο λόγο και το ακριβές χρονικό διάστημα


Οι άδειες ειδικού σκοπού χορηγούνται από τους/τις Διευθυντές/-ντριες και Προϊσταμένους/-μένες των σχολικών μονάδων με εξαίρεση τις άδειες ειδικού σκοπού που αιτούνται οι Διευθυντές/-ντριες και Προϊστάμενοι/-μένες για τους οποίους οι άδειες χορηγούνται από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

Πάντα στη διάθεσή σας

Διαμαντόπουλος Ηλίας

Αιρετός όλων των συναδέλφων




ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ ΠΕΛΛΑΣ
ΤΗΛ. 6971590711 & 6974794988
Ιστοσελίδα: diamantopouloshlias.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου