Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μου.! Από εδώ φιλοδοξώ να ενημερώνω όλους τους συναδέλφους άμεσα και αξιόπιστα για τα εκπαιδευτικά θέματα του νομού μας και όχι μόνο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στην φωτογραφία μου

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Τροποποίηση οριστικών πινάκων κατάταξης υποψηφίων ΔΕ01‐Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.)



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΔΕ01- ΕΒΠ- ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Θεσσαλονίκη, 26/03/2018
Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει ότι τροποποιήθηκαν  οι οριστικοί  πίνακες κατάταξης υποψηφίων αναπληρωτών ειδικοτήτων Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού καθώς και οι πίνακες «Απορριπτέων» με τους υποψηφίους κλάδων ΕΒΠ που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις της υπ΄αριθμ. 64055/Δ3 ΦΕΚ Β 1326/2017 Υ.Α. «Καθορισμός Προϋποθέσεων [...] σε σχολικές μονάδες της Γενικής Εκπαίδευσης.», καθώς και της υπ΄αριθμ. 56267/Ε4/5-4-2018 Υ.Α. με θέμα : «Πρόσκληση υποψηφίων για πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών και ωρομισθίων από τους κλάδους του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και αναπληρωτών από τον κλάδο ΔΕ01-Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού Ε.Β.Π.  για το σχολικό έτος 2018-2019».

Σύνδεσμος ανάρτησης πινάκων στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου